Jullov i Åre och häng i gäng | Emma Lindau

Emma Lindau

Annons

Jullov i Åre och häng i gäng

Hej, hoppas ni haft en fin jul- och nyårshelg! Vi kom hem från Åre i söndags efter tre veckors jullov och gud så skönt och härligt vi haft det! ❤️ Även om jag älskar att vara iväg och på semester med familjen så är det ändå skönt att komma hem till det vanliga och hem till rutiner. Det hade jag nog inte sagt för några år sen men när man har två barn är rutiner A och O. Det märks så tydligt att båda barnen mår bäst av det, Lova vill ha rutiner och veta vad som gäller och Ida mår bäst av att följa sin mat och sovklocka 😊 Ett av mina nyårslöften är att få in bättre rutiner till båda barnen och framförallt att försöka hålla dem haha..!

Trots att Åre inte bjöd på finväder och Ida hade 40 graders feber de första dagarna plus tandsprickning så var det så härligt och mysigt att vara uppe! Det är alltid en speciell känsla att komma dit och hinna landa. Och lägenheten/radhuset vi bor i är bara helt underbar! Vi åkte upp på annandagen och då var Tobbes dotter Michelle och hennes kille Alex där och stannade till nyårsdagen, Så mysigt och roligt att hinna umgås när vi inte träffas så ofta! ❤️ På lördagen fick vi även besök av några andra vänner, Ullis, Ullis dotter Fanny och kompis Matilda, hennes sambo Niklas och Filip som stannade över nyår så ja, det var fullt hus kan man säga, 11 st bodde vi hemma hos oss som mest 😅 Men det var bara kul! Dagarna i Åre var blandade med mysiga promenader (när vädret tillät oss att gå ut och Ida var frisk), luncher och middagar (läs mycket fokus på mat haha), spela spel och bara umgås!

Och självklart blev det en och annan biljard och pingismatch. Trodde mig dock vara mycket bättre i både biljard och pingis än vad jag var, haha.. 😅

Utsikt över Åresjön 🥰

Min Lova ❤️

Foto: Ullis

Foto: Ullis

Foto: Ullis

Nyårsafton blev också så otroligt lyckad på alla sätt, men det kommer jag skriva mer om imorgon.

Sov så gott! Kram Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats