Nyårsfirande och hjälteinsats av Tobbe <3 | Emma Lindau

Emma Lindau

Annons

Nyårsfirande och hjälteinsats av Tobbe <3

Godkväll!

Jag och Tobbe har precis jobbat lite med hotellet, vårt nya hotell!!! Det är ju helt galet att vi ska öppna ett hotell?! Så sjukt roligt och spännande ska det bli! Vi har tittat på planlösningen och eventuella renoveringar samt på vår nya logga. Det är ju hur mycket som helst som ska göras, så himla himla kul! 😃👏🏼 Det projektet kommer ni få följa med på så mycket som det går nu under våren!

Ikväll var Sandra över på middag, så mysigt och kul att ses igen! Det blev en favorit i repris, teriyaki lax i ugn med sesam- och solrosfrön, sojabönor och koriander. SÅ gott, enkelt och går fort att tillaga! En helt perfekt vardagsrätt helt enkelt.

Nu såhär en vecka senare kommer jag med min nyårsuppdatering! Vi hade en supermysig lunch nere på Werséns, det har blivit lite av en tradition att äta nyårslunchen där. Lova skulle sova hos farmor Marianne och tyvärr var Ida fortsatt sjuk med feber.. Tobbe erbjöd sig därför att vara hemma med henne senare på kvällen så att jag kunde gå ut och äta, så himla omtänksamt av honom och väldigt uppskattat av mig! ✨ Kändes som en fin hjälteinsats när nyårsafton är deras största kväll i Åre..!

Jag, Ullis, Fanny och Matilda åt på Raw, Byggets asiatiska restaurang som är helt GRYM. Har du inte varit där är det ett måste om du är i Åre! 🙌🏼 Maten och stämningen på nyår var helt fantastisk som vanligt och nyårsfirandet på Bygget var också Så lyckat! Vi stannade kvar hela kvällen och skålade in det nya året där. 🥂 Jag menar, mamma själv ute på byn händer ju inte allt för ofta nu för tiden.. 😅

Nyårslunchen 😍

Får cravings av de här bilderna!

 

Kram Emma 💕

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats